Składniki


czekolada deserowa (25%) 〈cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (soja), aromat, emulgator: E476〉 – masa kakaowa minimum 51,7%; cukier, margaryna 〈oleje i tłuszcze roślinne (olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat〉, syrop glukozowy, mleko kozie w proszku (5,5%), białko jaja, substancja zagęszczająca: agar; aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Wartości odżywcze w 100 g


Wartość energetyczna 2101 kJ/504 kcal
Tłuszcz 31 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g
Węglowodany 51 g
W tym cukry 41 g
Białko 3,8 g
Sól 0,08 g

Dane logistyczne


Masa netto 200 g
Liczba sztuk w opakowaniu 10
Trwałość 60
Opakowanie kartonik
Ilość kartonów na warstwie 16
Ilość warstw na palecie 5
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 800