Składniki


ser kozi twardy 44% (mleko kozie pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia,
kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka i podpuszczka mikrobiologiczna)
ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33 % (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka)), masło kozie,
sole emulgujące (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)

Wartości odżywcze w 100 g


Wartość energetyczna 1 371kJ/331 kcal
Tłuszcz 30 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 g
Węglowodany 2,5 g
W tym cukry 1,8 g
Białko 13 g
Sól 1,8 g

Dane logistyczne


Masa netto 100 g
Liczba sztuk w opakowaniu 6 szt
Trwałość 4 msc
Opakowanie kubek
Ilość kartonów na warstwie 21
Ilość warstw na palecie 15
Ilość kartonów na palecie 315